Tores barndom

19 elementer er tagget med dette stikkordet.

Sider som henviser til dette stikkordet

Postepisoder

20.08.2013 Radioresepsjonens postkasse
13.08.2013 Radioresepsjonens postkasse
12.08.2013 Siste 24
14.11.2012 Dilemmas

Samtaler

19.08.2014 Erik Konrad Sagen kjøpte «internasjonal» PC

Tore fortalte at faren kjøpte datamaskin med internasjonalt oppsett, slik at han måtte trykke inn f.eks. ALT+tallkode for å skrive æ, ø og å.


29.10.2013 Callinganlegg, postkasser og telefoner på barndomsrommet

Steinar og Tore fortalte at de hadde callinganlegg i boligen da de var barn, og at de brukte dette framfor å rope på hverandre når det var f.eks. middag. Tore sa at det var på denne måten at de ble «sambandsfolk». Bjarte sa at han også hadde dette, og at han hadde ringeklokke utenfor rommet. Steinar fortalte at han også hadde telefon på rommet, til Bjartes overraskelse. Steinar sa imidlertid at han ikke hadde noen å ringe, og at ingen ringte han, men at han hadde telefon. Tore sa at han hadde en hjemmelaget postkasse på soveromsdøra slik at moren hans kunne legge Boing-bladene hans der.


21.10.2013 Styrkemat og Sagens barnebilder

Tore fortalte at han på oppfordring fra moren spiste havregrøt som barn for å bli sterk, men at det ikke hjalp. Han har også bilde fra da han løftet en stol som liten, men jukset ved å balansere det ene stolbenet på en mørk sofa i bakgrunnen. Steinar sa at de fleste bildene Sagen-familien har er så dårlige at hvis digitalkameraet hadde vært oppfunnet så ville de nook vært slettet.


09.10.2013 Fotball og scoring

Resepsjonistene diskuterte deres fotballspilling som barn og hvor mye (lite) de scorte.


07.10.2013 Christine Dancke promoterer nytt program

Christine Dancke var i studio for å promotere hennes nye musikkprogram på NRK P3, Christine.

Dancke forklarte også hvor navnet hennes kommer fra, ettersom mange lyttere har spurt. Navnet kommer fra det danske navnet Danckert, og at oldefaren hennes likte navnet så godt at han tok det, minus –rt-endelsen.


07.10.2013 Pyromanibarndom

Resepsjonistene diskuterte Tore sin tidligere «pyromani-fortid», ettersom han har hatt hovedansvaret for å ha startet en skogbrann som barn, og har vært delaktig to andre ganger. Tores erfaring tilsa at det er sant at gjerningsmannen alltid vender tilbake til åstedet, da han var veldig nysgjerrig og hjalp til med slukningsarbeidet.

Bjarte fortalte at han var pådriver for å brenne ned en enorm furuhekk da han var barn.


01.10.2013 «Press fire to continue»

Steinar og Tore snakket om da de spilte Amiga 500 og Commodore sammen som barn og Tore alltid trykket på 4 da han fikk beskjed om å «press fire to continue». Tore fortalte at det i begynnelsen nok hadde noe med språkvansker å gjøre, men at det ble humor etter hvert.


01.10.2013 Xylofon

Resepsjonistene diskuterte xylofon.


19.09.2013 Sjokoladerøyk og lekerøyk

Resepsjonistene diskuterte sjokoladerøyk og hjemmelagede sigaretter uten tobakk (av visittkort og dopapir).


29.08.2013 Skating og padling

Resepsjonistene diskuterte personlig forhold til skating og kajakkpadling, men henvisning til Tore sin skating som ung og en nylig episode(?) hvor Steinar veltet i kajakken på grunna.


28.08.2013 Søvngjengeri

Resepsjonistene diskuterte søvngjengeri, hvorvidt man kan vekke personer som går i søvne og fortalte at en nær kollega av dem som de bestemte seg for å kalle «Vidar» (Vidar Josdal?) går i søvne.


20.08.2013 Truls og falsett

Resepsjonistene diskuterte artisten Truls og hvorvidt han synger i falsett eller om han bare synger så lyst han klarer.


12.12.2012 Steinar og Tores barndomslek «Islands»

Resepsjonistene diskuterte Steinar og Tore sin barndomslek «Islands», som gikk ut på at de satt saccosekkene sine oppå hverandre og lekte «kongen på haugen». Vegg-til-vegg-teppet var hav, og den som kom nedi havet ble spist av haier. Steinar vant hver gang.


14.11.2012 Speidersangen Linger a Little Longer

Resepsjonistene diskuterte en sang Steinar og Tore sang i speideren.


04.01.2012 Fineste jentenavn da de var unge

Tore fortalte at Malin var det fineste jentenavnet han visste om i perioden 1993-1997. Steinar fortalte at han hadde en på barneskolen som het Connie og var utrolig pen, og at Connie derfor var hans yndlingsjentenavn som barn.